News: Current

ITV receives resolution to grant Planning permission from Lambeth February 8, 2018

 "We are pleased that Lambeth Council planning committee has passed a resolution to grant planning permission for ITV's new headquarters. The application was met with strong support for our long-term commitment to the South Bank and our vision to build a new London home on our current site.

 

"This is an important milestone in the process and we will now move forward with the next phase, which will see the application going forward to the Greater London Authority for endorsement by the Mayor.”  ITV spokesman

 

"In adding a new Building to the South Bank Cultural Quarter we wanted to complement and enhance the character of the Conservation Area, design a free standing building visible on all four sides and ensure our facades reflect the horizontality of the adjoining Denys Lasdun buildings” Mike Taylor