News: Current

Yang Science Centre at Abingdon School Complete November 19, 2015

The new Yang Science Centre at Abingdon School has been completed. The distinct new facility is situated at the northern edge of the School's campus and will form a key gateway entrance to the School's grounds. It contains 21 laboratories together with offices and support spaces arranged over three levels. The provision for a lecture theatre, to be added at a future date, has also been included. An open-plan area, wrapped around the internal face of the building, provides flexible teaching and study spaces and creates a hub of activity and interaction for students, faculty, staff and visitors. This has enabled a flexible and efficient circulation strategy that can be adapted to suit the School's daily needs.

 

Click here for further information about the project.